Guangzhou U-POR Auto Tilbehør Co, Ltd

Firmaprofil

Etableret i 2002, Guangzhou U-Por Auto Accessory Co, Ltd er en forskning og udvikling, fremstilling og salg af integreret selskab. Vi er specialiseret i interne og eksterne dekorationsdele, kun til Porsche, som Cayenne, Macan, Panamera, Boxster, 911 og så videre. Produkterne er hovedsagelig til Body kit, Running board, Udstødningsdæmper, Front og Rear Skid Plate, Roof, dekorative trim og så videre. Nu 15 år med utrættelig indsats er Now U-POR leder og repræsentant for Porsche Modification-industrien i Kina og succesfuldt modificeret over 38.000 Porsche-biler.


Vi dækker i øjeblikket arealet på 5386 kvadratmeter og ejer mere end 200 ansatte. Vi insisterer på at bruge materialer og håndværk af høj kvalitet, og den krævede standard er generelt højere end industristandarden. For at udvikle nye produkter for at tilfredsstille kundernes efterspørgsel køber vi hele tiden de nyeste Porsche bilmodeller. Vores virksomhed kan tilbyde prøvebehandling, design og udvikling til kunder.


Vi holder altid til: ærlighed først, kvalitet top og service først. Vi tilbyder kunder og samfund produkter og tjenester af høj kvalitet. U-POR er din pålidelige partner. Vi hilses velkommen venner fra hele verden for at besøge vores virksomhed og nå win-win mål gennem kommunikation og samarbejde.

Picture.jpg